Over ons

Hoe het begon

DE SCHEPPER - Adegem - Over onsHet familiebedrijf De Schepper te Adegem werd in 1962 opgericht door Leon en Lucrése De Schepper-Van Speybroeck. 
Het bedrijf begon met een specialisatie in de aankoop, verkoop en onderhoud van landbouwmachines en was van bij de aanvang dealer van de Duitse topmerken Fendt en Claas. Om aan de grote vraag van de klanten te voldoen, vervolmaakte Patrick zich in constructie en fabricagewerken. Vandaag kunt u bij hem terecht voor de nieuwbouw of het herstellen van containers, laadbakken en kippers, het herstellen van aannemersmateriaal, alle draaiwerk, totale metaalconstructie, hoogdrukslangen op maat, alle hydraulische componenten en toebehoren, eigen ontwerp van een boomstronkenfrees, speciaal ontworpen machines voor industriële drukkerijen en de verkoop en montage van Palfinger 
kranen en containersystemen.

Voor deze werkzaamheden investeerde het bedrijf in een nieuwe ruime werkplaats, voorzien van de modernste machines, zoals computergestuurde draai-, boor- en freesbanken, snij-, zaag- en plooimachines en meer.

Op 1 juli 2004 nam Patrick samen met zijn vrouw Caroline de volledige zaak over van zijn ouders. De Schepper Patrick NV was geboren. Vandaag is Partick, die al van jongs af in het bedrijf actief is, zaakvoerder van deze in de ruime omgeving van het Meetjesland zeer gekende onderneming.

24/7 service

Dat Patrick service hoog in het vaandel draagt, bewijst zijn 24/7 service, de beste service de klok rond, elke dag van de week, voor alle klanten.

Om onze klanten een zo optimale service te kunnen bieden, staan niet alleen Patrick en Caroline, maar ook hun uiterst bekwaam technisch personeel 
steeds tot uw dienst. 
Met hun jarenlange ervaring die ze in de onderneming hebben opgedaan, kunnen ze onze klanten een hoogstaande dienst verlenen, dit zowel in de werkplaats als ter plaatse bij de klant. Hiervoor beschikt ons personeel over een servicewagen, 2 Toyota terreinwagens en een vrachtwagen, uiteraard voorzien van een Palfinger kraan.

Met 5 vaste werkkrachten in het atelier en 2 in het bureel ziet de toekomst voor De Schepper Patrick NV er rooskleurig uit.

Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of een gratis offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet en contacteer ons via onze contactpagina.
Wij helpen u graag verder.

Back to Top